Вже за два тижні чекаємо Вас на щорічній конференції «Кондитерський бізнес 2025»!
Не пропустіть можливість отримати професійні інсайти, досвід виходу на експорт, нетворкінг без кордонів, доступ до інновацій, відвідування виставки, дегустації, регуляторну експертизу, презентації спікерів – матеріали з контактами та корисними посиланнями!
📅 3 вересня 2025 р.
📍 м. Київ, конференц-хол «Депо» (вул. Антоновича, 52)
Чек-пойнти заходу:
- конференція з обговорення проблемних питань галузі
- виставка постачальників інгредієнтів, обладнання та паковання
- зона переговорів «виробник-ритейл»
Під час конференції спікери розкриють такі теми:
- Інновації на світових кондитерських ринках 2025
- Smart-інгредієнти 2025: баланс між натуральністю, стабільністю та інноваційністю
- Нормативні основи гнучкого пакування для харчових продуктів в Україні та світі
- Якість та безпечність харчової продукції в умовах експортно-імпортної діяльності
- Як обрати борошно для кондитерських виробів?
- Мінімум простору – максимум можливостей: комплексне обладнання для кондитерської та хлібопекарської справи
- Альтернатива какао-маслу: виклики і можливості в нових реаліях
- Функціональні гриби: як перетворити кондитерські вироби на суперфуди
- Фінанси та грантова підтримка підприємств кондитерської галузі в умовах війни
- Рішення кадрової політики, підбір і перекваліфікація
Організатор заходу: Marko Pack
Генеральні партнери: ІТАК, «Есаром Юкрейн»
Інформаційні партнери: Всеукраїнська асоціація пекарів, журнал «Світ Продуктів», портал www.packaging.com.ua, Favorite Food&Drinks
Участь у конференції вже підтвердили понад 320 представників різних компаній.
Попередня реєстрація є обов’язковою!
Умови участі та реєстрація за посиланням
Або зв’яжіться з нашими менеджерами:
+38 095 091 4127
+38 095 058 1783