Якщо ви виробляєте — ви маєте відчувати якість! Сенсорний аналіз — це не лише про запах, смак, текстуру. Це — ваша перевага на ринку!
В рамках виставки Agro2Food буде проходити семінар "Сенсорний аналіз продукції: як побудувати ефективну систему на харчовому підприємстві"
📅 29 жовтня 2025 | 🕛 12:00–14:00
📍 м. Київ, МВЦ, конференц-зал №4
На практикумі ви дізнаєтесь, як:
✔️ обрати дегустаторів
✔️ створити продуктову панель
✔️ налаштувати оцінку якості по державних стандартах
✔️ підвищити конкурентоспроможність без зайвих витрат.
Ви не просто почуєте теорію — ви отримаєте інструменти, які допоможуть вивести якість на новий рівень. Бо той, хто відчуває продукт — керує ринком☝
🖇 Відвідування заходу можливе лише за попередньою реєстрацією з верифікацією: https://bit.ly/sensory-analysis