27-29 жовтня 2026 Україна, Київ, МВЦ

27-29 жовтня 2026 Україна, Київ, МВЦ

Якщо ви виробляєте — ви маєте відчувати якість! Сенсорний аналіз — це не лише про запах, смак, текстуру. Це — ваша перевага на ринку!

Якщо ви виробляєте — ви маєте відчувати якість! Сенсорний аналіз — це не лише про запах, смак, текстуру. Це — ваша перевага на ринку!

В рамках виставки Agro2Food буде проходити семінар "Сенсорний аналіз продукції: як побудувати ефективну систему на харчовому підприємстві"

📅 29 жовтня 2025 | 🕛 12:00–14:00

📍 м. Київ, МВЦ, конференц-зал №4

На практикумі ви дізнаєтесь, як:

✔️ обрати дегустаторів

✔️ створити продуктову панель

✔️ налаштувати оцінку якості по державних стандартах

✔️ підвищити конкурентоспроможність без зайвих витрат.

Ви не просто почуєте теорію — ви отримаєте інструменти, які допоможуть вивести якість на новий рівень. Бо той, хто відчуває продукт — керує ринком☝

🖇 Відвідування заходу можливе лише за попередньою реєстрацією з верифікацією: https://bit.ly/sensory-analysis