Лист для підтвердження підписки відправлений на вашу пошту
27-29 жовтня 2026 • Україна, Київ, МВЦ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
Коли
28 жовтня 2025 року, 10:00 – 12:00
Де
Київ, МВЦ, павільйон №1, конференц-зал №2
В рамках:
Організатори
Всеукраїнська асоціація пекарів
Прем’єр Експо
ПРОГРАМА:
9:30-10:00 - Реєстрація
МОДЕРАТОР
Камбулова ЮліяПрофесор доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
10:00- 10:10 - Привітання
Дученко ЮрійПрезидент ВАП
10:10-10:30
Тараненко ОлександрПерший Віце-президент ВАП
Тема презентації: Хлібопекарська галузь: інновації, проблеми, перспективи
10:30-10:50
Швець ОлегПрофесор, завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України
Тема презентації: Здоровий хліб для збалансованого харчування
10:50-11:10
Солоницька ІринаДоцент кафедри зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів , кандидат технічних наук, директор ННІ готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енологіі , ОНТУ
Тема презентації: Тренди здорового харчування у виробництві хлібобулочних виробів, проблеми, сучасні шляхи вирішення
11:10-11:30
Михонік ЛарисаДоцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Тема презентації: Технологічні аспекти використання пшеничного цільнозернового борошна у виробництві хліба
11:30-11:50
Шинкаренко СвітланаКерівниця відділу розробок та інновацій ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н.
Тема презентації: RESOLT Magimix™: зниження солі - збереження споживчих властивостей хліба
11:50-12:10
Романенко ОлександрДиректор приватного підприємства «ВЕНД», виробника солі зі зменшеним вмістом натрію з додаванням калію
Тема презентації: SOLENA — сіль здорового харчування: інноваційна альтернатива звичайній солі
12:10-12:20 - Неформальне спілкування