28-30 жовтня 2025 Україна, Київ, МВЦ

28-30 жовтня 2025 Україна, Київ, МВЦ

Конференція

ТЕХНОЛОГІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ

Коли
28 жовтня 2025 року, 10:00 – 12:00
Де
Київ, МВЦ, павільйон №1, конференц-зал №2

Організатори

Всеукраїнська асоціація пекарів

Illustration

Прем’єр Експо

Illustration

ПРОГРАМА:

9:30-10:00 - Реєстрація

Illustration

10:00- 10:10 - Привітання

Дученко Юрій МиколайовичПрезидент ВАП


Illustration

10:10-10:30

Тараненко Олександр МиколайовичПерший Віце-президент ВАП

Тема презентації: Хлібопекарська галузь: інновації, проблеми, перспективи


Illustration

10:30-10:50

Швець Олег ВіталійовичПрофесор, завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України

Тема презентації: Здоровий хліб для збалансованого харчування


Illustration

10:50-11:10

Солоницька Ірина В.Доцент кафедри зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів , кандидат технічних наук, директор ННІ готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енологіі , ОНТУ 

Тема презентації: Тренди здорового харчування у виробництві хлібобулочних виробів, проблеми, сучасні шляхи вирішення


Illustration

11:10-11:30

Михонік Лариса АнатоліївнаДоцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій

Тема презентації: Технологічні аспекти використання пшеничного цільнозернового борошна у виробництві хліба


Illustration

11:30-11:50

Шинкаренко СвітланаКерівниця відділу розробок та інновацій ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н.

Тема презентації: RESOLT Magimix™: зниження солі - збереження споживчих властивостей хліба


Illustration

11:50-12:10

Романенко Олександр ТрохимовичДиректор приватного підприємства «ВЕНД», виробника солі зі зменшеним вмістом натрію з додаванням калію

Тема презентації: SOLENA — сіль здорового харчування: інноваційна альтернатива звичайній солі

12:10-12:20 - Неформальне спілкування