28-30 жовтня 2026 Україна, Київ, МВЦ

28-30 жовтня 2026 Україна, Київ, МВЦ

Форум переробників

Agro2Food Profit Forum 2025Виробництво. Переробка. Прибуток

КОЛИ | 29 жовтня 2025 року

ДЕ | Київ, МВЦ, павільйон 2, конференц-зона 2.1.

В рамках виставки:

Illustration
Illustration

Водний партнер:

Illustration
Illustration

Форум переробників

Agro2Food Profit Forum 2025Виробництво. Переробка. Прибуток

КОЛИ | 29 жовтня 2025 року

ДЕ | Київ, МВЦ, павільйон 2, конференц-зона 2.1.

В рамках виставки:

Illustration

Водний партнер:

Illustration

Для кого захід?

  • Аграріїв та фермерів, які замислюються над створенням переробного виробництва

  • Господарств з переробки та виробництва продуктів харчування, які мріють про максимальні прибутки з продажу своєї продукції

  • Новостворених агропереробних підприємств, які мають на меті масштабуватись та модернізуватись

  • Виробники, що прагнуть завоювати серця українського і не лише ритейлу

  • Компанії, що будують процеси, які масштабуються разом із бізнесом

  • Представників освітніх закладів, які готують філігранно заточених фахівців для виробництв харчової промисловості

За посадами:

Illustration

Власник/ СЕО

Illustration

Начальник виробництва

Illustration

Фахівець з контролю якості, начальник цеху

Illustration

Завідувач виробництва

Illustration

Директор з виробництва

Illustration

Головний інженер

Illustration

HR-директор

Програма заходу

11:00-12:30 | Панель №1. «ЕКОНОМІКА ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ В ХАРЧОПРОМІ. Де прибуток у кризу?»

Партнер:

Illustration

З перших вуст дізнайтеся про проривні рішення масштабування та розвитку бізнесів у харчовій переробній галузі та надихайтеся реальними кейсами лідерів українського фуд-сектора


Модератор: Оксана Руженкова

Експерт Всесвітнього банку з розвитку аграрних асоціацій та плодоовочевництва

Учасники панельної дискусії:

Представники професійних кластерів, асоціацій та об’єднань, керівників виробничих та переробних бізнесів основних галузей харчової промисловості, а саме:

Illustration

Р. С. Рибчинський Директор Спілки "Борошномели України", голова правління ГО "Укрхарчопром", експерт зернового сектору ФАО ООН, к.т.н

Illustration

В.П. Чагаровський Голова Спілки молочних підприємств України

Illustration

М.М. БабенкоАсоціація «М’ясної галузі»

Illustration

Т. П. БаштанникПрезидент Української плодоовочевої асоціації

Illustration

О.В. БалдинюкГолова Всеукраїнської асоціації кондитерів

Illustration

Т.Г. МинкоГолова Асоціації «Укрсадпром»

Illustration

 В.С. ПечкоГолова Асоціації садівників, виноградарів та виноробів України

Illustration

О.М. ТараненкоГолова Всеукраїнської Асоціації пекарів

А також: Представники компаній виробників продуктів харчування та переробників сільськогосподарської продукції. 

12:30-15:00 | Панель №2. ЕКОНОМІКА ЗРОСТАННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ

Партнери:

Illustration


Illustration
Illustration

Модератор: Марія Дідух

Заступниця директора Команди відновлення та підтримки реформ (RST)


Спікери:

Illustration

Олексій ПінчукДиректор Департаменту сільського розвитку Мінекономіки
Тема: Про виклики та нові можливості для агропереробної промисловості в контексті європейської інтеграції

Illustration

Олег ХоменкоГенеральний директор Українського клубу аграрного бізнесу
Тема: Про розвиток агропереробки в сучасних умовах: бачення українського бізнесу

Illustration

Роман КропивницькийДиректор департаменту розвитку реального сектору економіки Міністерства економіки, довкілля та сільського господарства
Тема: Про державні програми підтримки переробних підприємств


Illustration

Юлія ШкуркоНачальник аналітичного відділу компанії Pro Consulting

Тема: Про те, як відкрити нові ринки збуту: поради, практичні кроки та рекомендації

Illustration

Антон ІллючокЗасновник, співвласник та директор компанії “М’ясоріг”
Тема: Про свій досвід масштабування бізнесу

Illustration

Владислав ПавленкоДиректор програми харчового забезпечення, Державний оператор тилу (ДОТ)
Тема: Від заявки до держконтракту: як бізнесу постачати продукти харчування для ЗСУ

Illustration

Юлія Прохода● Національний експерт ЄС в галузі географічних зазначень, вин, спиртних напоїв та харчових продуктів, юридичний радник Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО),● Патентний повірений України Адвокат.● Голова правління Національної асоціації патентних повірених України
Тема: Українські локальні продукти і ринок ЄС

15:30-17:00 | Панель №3. ЕКОНОМІКА ЛЮДСЬКОГО РЕСУРСУ. Кадровий голод у харчовій галузі України: виклики і рішення

Партнери:

Illustration

Платформа вакансій для харчових технологів та виробництв

Illustration

Одеський національний технологічний університет

Illustration

Модератор: Богдан Єгоров
Президент Одеського національного технологічного університету

Ключові акценти:

Зріз ринку праці у промисловості та АПК: поточні тенденції

Дефіцит кадрів: глобальна проблема чи локальна неефективність

Соціальні аспекти: безбар’єрність, гнучкий графік, покоління Z

Хто готує кадри для харчової промисловості прицільно та сучасно?

«Жіноче питання» нежіночих професій в укрхарчопромі.


СПІКЕРИ:

Illustration

Сергій ШилкоВласник технологічної академії талантів TATFOOD
Тема: Плідні шляхи залучення, перекваліфікації та втримання персоналу для переробних виробництв

Illustration

Олена ПодобійДиректорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ
Тема: Реальні кейси успішної кар’єри в харчопромі як продовження дуальної освіти

Illustration

Олексій ШершньовСпівзасновник та віцепрезидент American University KyivТема: «… і чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь»


Illustration

Наталія ТеряхінаHRD Kernel, 10 000 співробітників, 18 років досвіду в HR, сертифікований коуч ICF, бізнес-тренер, фасилітатор, марафонець, Ironman (триатлон),Співзасновниця освітньої екосистеми “Впливовий HR” (hr.in.ua)

Illustration

Микола КобисьДиректор Українського молодіжного фонду
Тема: Економічна самозарадність молодої особи, як реальна можливість розвитку держави

Спеціальний гість:

American University Kyiv з презентацією Школи агробізнесу та курсу «Бакалавр управління бізнесом у харчовій промисловості»

Q&A + нетворкінг

Як отримати квиток на захід?

1. Зареєструйтесь у MyPE: перейдіть у розділ Реєстрація, введіть свою контактну інформацію, вибравши виставку Agro2Food, та натисніть кнопку Зареєструвати. 2. Підтвердьте вашу реєстрацію у електронному листі, що був відправлений на зареєстрований e-mail. 3. Після підтверждення реєстрації на e-mail прийде логін і пароль для входу у особистий кабінет.4. У особистому кабінеті оберіть захід Форум переробників "Agro2Food Profit Forum" та заповніть анкету.5. Якщо у вас є промокод, на етапі оплати введіть промокод у відповідне поле. Вартість квитка автоматично зміниться.6. Після оплати квиток приходить на e-mail та зберігається у особистому кабінеті.7. Для відвідування виставки роздрукуйте, будь ласка, квиток