Лист для підтвердження підписки відправлений на вашу пошту
28-30 жовтня 2025 • Україна, Київ, МВЦ
✔ Р. С. Рибчинський Директор Спілки "Борошномели України", голова правління ГО "Укрхарчопром", експерт зернового сектору ФАО ООН, к.т.н
✔ В.П. Чагаровський Голова Спілки молочних підприємств України
✔ М.М. БабенкоГолова Всеукраїнської асоціації м’ясної галузі
✔ С.М. КарпенкоВиконавчий директор Асоціації “Союз птахівників України”
✔ О.В. БалдинюкГолова Всеукраїнської асоціації кондитерів
✔ Т.Г. МинкоГолова Асоціації «Укрсадпром»
✔ В.С. ПечкоГолова Асоціації садівників, виноградарів та виноробів України
✔ О.М. ТараненкоГолова Всеукраїнської Асоціації пекарів
Основні етапи при виході на експортні ринки компаній (про необхідність аналізу закордонних ринків, що потрібно зробити першочергово при плануванні експорту, на що звертати увагу при розробці експортної стратегії.
Оцінки необхідності програм підтримки з точки зору агропереробників: результати опитувань представників агросектору протягом 2022-2025 рр
Ставлення до донорських програм підтримки: як змінювався відсоток людей що скористалися такими програмами, які основні проблеми вбачають при отриманні грантів, як це допомагає розвитку сучасного бізнесу.
Реальні кейси, як це працює і які можуть бути результати.
Ключові акценти:
Зріз ринку праці у промисловості та АПК: поточні тенденції
Дефіцит кадрів: глобальна проблема чи локальна неефективність
Соціальні аспекти: безбар’єрність, гнучкий графік, покоління Z
Хто готує кадри для харчової промисловості прицільно та сучасно?
«Жіноче питання» нежіночих професій в укрхарчопромі.
Про Інноваційні перероблені продукти: захист прав інтелектуальної власності як засіб залучення фінансування