Лист для підтвердження підписки відправлений на вашу пошту
28-30 жовтня 2025 • Україна, Київ, МВЦ
СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ПРОДУКЦІЇ: ЯК ПОБУДУВАТИ ЕФЕКТИВНУ СИСТЕМУ НА ХАРЧОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Організатори
Прем’єр Експо
Тренінгова компанія «Лабораторія якості»
✔ Кандидат хімічних наук✔ Доцент кафедри харчової хімії Національного університету харчових технологій✔ Провідний викладач ТОВ “Лабораторія Якості”✔ Автор більш ніж 75 семінарів
Для кого захід?
Завідувачів лабораторій контроля якості
дослідних, виробничих, випробувальних лабораторій
Фахівців відділів контролю якості
для впровадження сенсорних методів у щоденну практику
Технологів харчової промисловості
для оптимізації якості продуктів
Розробників нових продуктів (R&D)
для врахувування сенсорних характеристик на етапі створення рецептур
Керівників виробництва та якості
для ухвалення рішень щодо ефективної організації дегустацій і випробувань
Працівників мікробіологічних, аналітичних і випробувальних лабораторій,
які залучені до оцінки продуктів
Аудиторів та консультантів з систем якості
(наприклад, ISO 22000, HACCP, GMP)
На практикумі ви дізнаєтесь, як:
✔️ обрати дегустаторів✔️ створити продуктову панель✔️ налаштувати оцінку якості по державних стандартах✔️ підвищити конкурентоспроможність без зайвих витрат.