28-30 жовтня 2025 Україна, Київ, МВЦ

28-30 жовтня 2025 Україна, Київ, МВЦ

СЕМІНАР

СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ПРОДУКЦІЇ: ЯК ПОБУДУВАТИ ЕФЕКТИВНУ СИСТЕМУ НА ХАРЧОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

Коли
28 жовтня 2025 року, 12:00 – 14:00
Де
Київ, МВЦ, конференц-зал №2

Організатори

Прем’єр Експо

Illustration

Тренінгова компанія «Лабораторія якості»

Illustration
Illustration

Кандидат хімічних наук Доцент кафедри харчової хімії Національного університету харчових технологій Провідний викладач ТОВ “Лабораторія Якості” Автор більш ніж 75 семінарів

Для кого захід?

Завідувачів лабораторій контроля якості

дослідних, виробничих, випробувальних лабораторій

Фахівців відділів контролю якості

 для впровадження сенсорних методів у щоденну практику

Технологів харчової промисловості 

для оптимізації якості продуктів

Розробників нових продуктів (R&D)

для врахувування сенсорних характеристик на етапі створення рецептур

Керівників виробництва та якості

для ухвалення рішень щодо ефективної організації дегустацій і випробувань

Працівників мікробіологічних, аналітичних і випробувальних лабораторій,

 які залучені до оцінки продуктів

Аудиторів та консультантів з систем якості

(наприклад, ISO 22000, HACCP, GMP)


Якщо ви виробляєте — ви маєте відчувати якість!Сенсорний аналіз — це не лише про запах, смак, текстуру. Це — ваша перевага на ринку!

На практикумі ви дізнаєтесь, як:

✔️ обрати дегустаторів✔️ створити продуктову панель✔️ налаштувати оцінку якості по державних стандартах✔️ підвищити конкурентоспроможність без зайвих витрат.


Відвідування заходу можливе лише за попередньою реєстрацією з верифікацією


❔ З питань щодо партнерства та участі звертайтесь, будь ласка:Тел : +380677892709, au.moc.ep%40agohz.o
Олена Жога, конференц-менеджер виставки Agro2Food